Nieuwsarchief

Op deze pagina vindt u de oudere nieuwsberichten. De actuele nieuwsberichten vindt u op de pagina 'Actueel '.

Noviteitenprijs voor NYOYN

Tijdens de KindVak beurs 2009 in de Bossche Brabanthallen heeft KINDwijzer afgelopen donderdag de samenwerking met NYOYN officieel beklonken. Het KINDwijzer keurmerk werd op de stand bevestigd en het logo prijkt ook op ondermeer de folders van de Sound Steps en het verpakkingsmateriaal.

Zaterdag bleek dat de samenwerking al meteen in de prijzen is gevallen, nadat ondermeer staatssecretaris Dijksma en een cameraploeg van het NOS Journaal een bezoek brachten aan de stand van NYOYN. Even later kwam de  beursorganisator de Noviteitenprijs aan directeur Bart van Goch van NYOYN uitreiken. Het gaat om een publieksprijs; bezoekers van KindVak konden tijdens de beurs hun stem uitbrengen en deden dat in overgrote meerderheid op NYOYN.

NYOYN stond voor de eerste keer op de KindVak en presenteerde daar de Sound Steps die het afgelopen anderhalf jaar met zijn ontwikkeld met Korein Kinderplein, in eerste instantie samen met Philips Design en de TU Eindhoven. NYOYN nam dat over en behield Korein Kinderplein als 'fieldlab'.

De eerste Sound Steps worden tijdens het Korein Congres a.s. zaterdag in het Eindhovense Evoluon uitgeleverd, ondermeer via een workshop die door Bart van Goch geleid wordt.

En er was nóg een succesje voor KINDwijzer. Martha Janssen van Korein Kinderplein te Asten had de eer en het genoegen om uit de vijf genomineerden door de jury uitgeroepen te worden tot Vestigingsmanager van het Jaar. Het is voor de eerste keer dat deze verkiezing werd gehouden. Martha en haar team werden overigens verblijd met een exemplaar van de ..... NYOYN Sound Steps.

 

Terug naar overzicht