Nieuwsarchief

Op deze pagina vindt u de oudere nieuwsberichten. De actuele nieuwsberichten vindt u op de pagina 'Actueel '.

“Iedereen popelt om met e-learning te beginnen!”

Deze reactie volgt op een bijeenkomst bij de Kober groep, waarin management met HR, pedagogisch beleidsadviseurs en overige stafafdelingen, kennis heeft gemaakt met de KINDwijzeracademie. E-school Kinderopvang heeft deze bijeenkomst, samen met de Kober groep, georganiseerd in het kader van het implementeren van e-learning. E-school Kinderopvang heeft contact met alle KINDwijzerleden om te kijken of én hoe men met e-learning aan de slag gaat en adviseert hierin. Inmiddels hebben wij met 13 organisaties gesproken.

Speelwerk is als eerste gestart met een combinatie van e-learing en praktijktrainingen voor de onderwerpen pedagogisch handelen, pedagogische doelen en VVE. Stichting Kinderopvang Leeuwarden biedt niet-pedagogisch geschoolde leidinggevenden praktijktrainingen waarin e-learning een centrale rol speelt.

Korein, KION, Stichting Kinderopvang Amersfoort en MIK houden pilots met de e-learning modules over pedagogisch handelen, communiceren met ouders en EHBO aan kinderen. Naast de modules wordt er ervaring opgedaan met de digitale competentiescan. De Kober groep gaat na een pilot deze scan inzetten als nulmeting.

Met e-learning via de KINDwijzeracademie hebben organisaties, maar ook leidinggevenden en medewerkers, de regie in handen op het eigen leerproces. Organisaties kunnen het beperkt inzetten voor een groepje medewerkers of het breed inzetten op meerdere locaties. Medewerkers kunnen direct starten met een module naar keuze, los van collega's en ingeplande trainingen. Dit kan vanaf elke plek, op elk gewenst tijdstip en in eigen tempo.

Het is de plek waar leren echt leuk is, door de afwisselende werkvormen met herkenbare praktijksituaties. Leren via KINDwijzeracademie is eenvoudig te regelen.

Heeft u vragen over e-learning, wilt u ook een workshop of wilt u ook met de KINDwijzeracademie aan de slag, neem dan contact op met Carolien Coerts per mail c.coerts@vyvoj.nl of telefoon: 050-3097397.

We zien er naar uit u te verwelkomen op de KINDwijzeracademie.

Bijlagen:

Terug naar overzicht