Nieuwsarchief

Op deze pagina vindt u de oudere nieuwsberichten. De actuele nieuwsberichten vindt u op de pagina 'Actueel '.

Winnaars Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang 2011 gehuldigd

Gisteren zijn de twee winnaars bekend gemaakt van de Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang 2011. In categorie 1 heeft Stichting Kinderopvang Schoonhoven de hoofdprijs van Euro 3.000,- in de wacht gesleept. In categorie 2 ging de eer naar Stichting De Speelwerkgroep te Meppel (KINDwijzerlid): eveneens een hoofdprijs van Euro 3.000,-. De Prijs is voor het achtste jaar op rij uitgereikt. 
Dit jaar stuurden 122 kinderopvangorganisaties en peuterspeelzalen hun jaarverslag in. Uit deze inzendingen zijn 10 genomineerden geselecteerd, verdeeld over de twee categorieen. Categorie 1 vertegenwoordigt organisaties met een omzet tot Euro 3.000.000 en categorie 2 omvat organisaties met een omzet hoger dan Euro 3.000.000. 
Tijdens een bezoek aan de winnaars is aan hen een cheque ter waarde van Euro 3.000,- overhandigd. Walter Hardenberg, directeur van de Stichting De Speelwerkgroep, mocht voor de tweede keer in drie jaar de hoofdprijs in ontvangst nemen. De jury is dan ook lovend over het jaarverslag van deze organisatie en beoordeelt het verslag als inhoudelijk sterk, zeer transparant en uniek vormgegeven. De prijs werd uitgereikt door Mark van Opzeeland (Managing Partner bij KPMG) en Johan Boor (Manager Kennisgroep Kinderopvang bij Meeuwsen ten Hoopen).

Terug naar overzicht