Nieuwsarchief

Op deze pagina vindt u de oudere nieuwsberichten. De actuele nieuwsberichten vindt u op de pagina 'Actueel '.

Pauline Schellart van de Kober groep wint Managementprijs Kinderopvang 2014/2015

Met trots kunnen we melden dat Pauline Schellart, directeur/bestuurder van KINDwijzer-lid de Kober groep in Breda, donderdag 27 november 2014 in Zeist de Managementprijs Kinderopvang 2014/2015 heeft ontvangen uit handen van SER (Sociaal-Economische Raad)-voorzitter Mariëtte Hamer. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Stichting Managementprijs Kinderopvang.

In het juryrapport van de Stichting staat onder andere dat Pauline Schellart een bestuurder is met visie en lef, iets dat de sector in het huidige tijdsbestek nodig heeft. Zoals ze zelf zegt: "We moeten zorgen dat we geïnspireerd blijven, zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden én de kracht van onze sector blijven uitdragen. Namelijk dat we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en opvoeding van kinderen én de arbeidsparticipatie van mannen en vrouwen. Er is genoeg om trots op te zijn".

Pauline Schellart volgt Corona Koek op - directeur-bestuurder van Zo Kinderopvang in Den Haag - die vorig jaar bekroond werd met de prijs. De Stichting Managementprijs Kinderopvang werd in 1999 opgericht en de prijs is dit jaar voor de vijftiende maal uitgereikt

Terug naar overzicht