Internationalisering

Dossiers studiereis Berlijn 2013

Van 7 tot 19 april 2013 zijn 23 pedagogen en leidinggevenden van de Kindwijzer organisaties twee weken op studiereis naar Berlijn geweest. Tijdens deze reis zijn kindercentra, buitenschoolse opvang, scholen en opleidingsinstituten bezocht. Tijdens deze bezoeken stonden de volgende onderwerpen centraal. De deelnemers hebben hier dossiers  van samengesteld:

Samen goed voor later

Hospitality

Berliner Bildungsprogramm

School en bso

Gezonde leefstijl

 

Bezoek en stage Berlijn 2012

In 2012 zijn 31 medewerkers van KINDwijzer twee weken in Berlijn geweest. Ze hebber er kindercentra bezocht en er stage te lopen. 22 best practices hebben zij mee terug naar Nederland genomen. De best practices zijn praktisch en veelal kosteloos en zijn bedoeld voor pedagogisch medewerkers en hun leidinggevenden.
Lees verder 

Bezoek en stage Denemarken 2011

In 2011 zijn 32 medewerkers van KINDwijzer gedurende twee weken in Denemarken geweest om kindercentra te bezoeken en er stage te lopen. De vele ideeën die zij er hebben opgedaan, hebben zij mee terug genomen naar Nederland en opgeschreven. Lees verder. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Els Rosemund van Triodus via els.rosemund@triodus.nl of telefoon (070) 312 00 41.